Pelzer Schilderwerken


Glaszetten / Behangen / Roofing

Naast schilderwerken biedt Pelzer Schilderwerken u hun uitgebreide kennis en professionaliteit in Glaszetten, Behangen en Roofing. Op deze diciplines kan Pelzer Schilderwerken u de juiste adviezen en mogelijkheden bieden. Door de ruime ervaring en expertise zijn deze werkzaamheden vaak door de combinatie met schilderwerken uitstekend te combineren.

GLASZETTEN


GLASZETTEN IN HOUT- EN KUNSTSTOF KOZIJNEN
GLASZETTEN IN HOUT-

EN KUNSTSTOF KOZIJNEN


Pelzer Schilderwerken zijn ervaren vakmensen die verantwoordelijk zijn voor het snijden, installeren en verwijderen van glas en materialen die worden gebruikt als vervanging voor glas, zoals sommige kunststoffen.

Pelzer Schilderwerken kan werken met glas in verschillende oppervlakken en instellingen, zoals ramen, deuren, douchedeuren, dakramen, etalages, vitrines, spiegels, gevels, binnenmuren, plafonds en tafelbladen. Met zoveel opties om uit te kiezen als het gaat om het selecteren van vensters, kunnen huiseigenaren en aannemers worden overweldigd door de hoeveelheid informatie die vandaag op de markt is. Dit kan met name het geval zijn als het gaat om een van de belangrijkste componenten van het raam - het glas.

Om in elk klimaat comfort te bereiken, is het raadzaam te weten of het glas dat in het raam wordt gebruikt energiezuinig is en beste veiligheidsfuncties bieden die beschikbaar zijn. Voor u als opdrachtgever is het van belang om inzicht te krijgen van energiezuinige ramen en de cruciale rol die Pelzer schilderwerken kan spelen bij het verbeteren van de algehele prestaties van een raam. IGU's (Isolerende glazen eenheden), zijn ontworpen om 

huizen en gebouwen in de winter warmer te houden in de zomer koeler. Een isolatieglaseenheid bestaat normaal gesproken uit twee (soms meer) ruiten gescheiden door afstandsmateriaal en zijn aan de randen aan elkaar verzegeld. Het isolerende luchtruim is binnen gevuld met lucht of edelgassen zoals, krypton en argon. Elke ruit heeft twee oppervlakken, dus de betere IGU's met dubbele beglazing hebben vier oppervlakken.  

Het gebruik van krypton of argon in de ruimte tussen de twee glasplaten zorgt voor een optimale isolatie, omdat de gassen dichter zijn dan lucht en door de IGU minder warmte laten geleiden. Daarnaast werken de gassen samen, met een Low-E glascoating, om de gehele U-waarde van het venster te verbeteren. Hoe beter de isolatie-glaseenheid is, hoe lager de u-waarde.

Wanneer 90% argongasvulling wordt gebruikt in een lage-e IGU in plaats van lucht, kan de u-waarde van het venster met maximaal 16% worden verbeterd. 

BEHANGEN 


VINYL EN GLASWEEFSEL

WANDBEKLEDING

VINYL EN GLASWEEFSEL

WANDBEKLEDING

Pelzer Schilderwerken werkt al meer dan 12 jaar met hoogwaardige behanginstallatie en legt zich toe op superieur vakmanschap bij het ophangen van elk type wand-bekleding. We zijn thuis in iedere omgeving in het gebruik van wandbekleding in residentiële en commerciële vertrekken.

Pelzer Schilderwerken blijft up-to-date met de modernste installatie- en verwijderingsmethoden voor alle moderne wandbekleding, met behoud van de aloude praktijken van het werken met historische achtergronden en is gewerkt aan een breed scala aan residentiële en commerciële projecten. Als u op zoek bent naar een exclusieve ervaring en een wandbekleding die de inrichting van uw huis of bedrijf naar een nieuw niveau van stijl en luxe tilt, dan kan Pelzer Schilderwerken u zeker van dienst zijn. Als installateur voor wandbekleding verstaat Pelzer Schilderwerken de kunst om de binnen-ruimte te verbeteren en de visie van de ontwerper en u als klant te vervullen. Pelzer Schilderwerken werk alleen met behang van de hoogste kwaliteit en aangepaste wandbekleding. Van alle soorten wandbekleding, high-end kunstpapier tot muurschilderingen en grafische afbeeldingen op maat.  

Glasweefselbehang.

Dit is een speciaal soort wandspoelcoating, dat wordt geproduceerd door het weefproces. Het betekent dat het materiaal wordt gebreid met glasdraden van verschillende dikte en dichtheid, zoals bijvoorbeeld een wollen trui. Hierna wordt de stof geïmpregneerd met een speciale samenstelling om het een stabiele vorm te geven. Glasvezel is een nieuw en populair afwerkings-materiaal, dat opvalt tussen een aantal andere afwerkingsmaterialen. Universeel glasvezelbehang voor elke kamer van uw appartement is een zeer krachtig hulpmiddel om vrijwel elk hoekje van uw woonruimte te decoreren zonder extra kosten van tijd en geld, terwijl tegelijkertijd de hoogwaardige ecologisch vriendelijke omgeving en het unieke wandontwerp wordt bereikt. Silcone Dakbekleding

ROOFING


ROOFING IS TOEPASBAAR
OP ALLE DAKEN MET DAK-BEKLEDING

ROOFING IS TOEPASBAAR OP ALLE DAKEN MET DAKBEKLEDING


ROOFING SILICON SYSTEM

REFLECTICITEIT

BESPAART GELD EN BLIJFT KOEL.

Geen enkele andere restauratiecoating en weinig andere traditionele daksystemen kunnen de voordelen bieden die siliconen bieden. De reflecterende eigenschappen zorgen voor een ongeëvenaarde energiebesparing. De hechting zonder primer bespaart u in de meeste gevallen tijd, geld en arbeid. De siliconeneigenschappen (in plaats van water) zorgen voor superieure prestaties ten opzichte van acrylcoatings. Bovenop deze geweldige voordelen, kan geen enkel ander systeem een waterdicht dak bieden voor de prijs die siliconen doen.

Meerdere onafhankelijke studies hebben de voordelen onderzocht van het installeren van een reflecterende dakcoating met betrekking tot energiebesparingen. Deze studies concludeerden dat een nieuw reflecterend dak u

bijna 20% op uw energierekening per jaar kan besparen. De besparingen zijn het resultaat van een koeler interieur, dankzij reflecterende UV-stralen van het dak.

Uiterst geschikt voor toepassing op platte daken alsmede op daken met voldoende afschot. Inzetbaar op: bitumen, EPDM, diverse houtsoorten, RVS, PVC en beton. Na de juiste voorbehandeling ook goed inzetbaar op: verzinkt staal, lood en zink. Dakbedekking van bitumen of EPDM moet minimaal 5 jaar oud en blootgesteld aan UV zijn.

De witte Silicone Roofing geeft een lagere oppervlaktetemperatuur en meer zonreflectie, waardoor meer opbrengst met zonnepanelen.


Onze leveranciers


Heeft u vragen?

Of wilt u een offerte? We komen graag even bij u langs en spreken

we vrijblijvend uitgebreid uw wensen door.


Stuur ons even een webmail en vul hier uw gegevens in. 

Met vriendelijke groet,


Nico Pelzer.